Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Aannemer Hedel; Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Bent u op zoek naar een aannemer in Hedel? Wij leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren. De aanleg en onderhoud van infrastructuur (infra) vormt één van de kernactiviteiten van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf bouwen we dagelijks voor onze opdrachtgevers aan de Nederlandse infrastructuur, we verzorgen funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Daarnaast  bouwen we onder andere dijken, verzorgen we de aanleg van wegen en bouwen we bruggen, viaducten en tunnels. Ook zetten we ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen.

 

Infra (Grond-, Weg- en Waterbouw)
Van complexe (integrale) infraprojecten tot lokale wegen en/of terreinen van particulieren. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf hebben we ruime ervaring in de aanleg en het onderhoud van wegen, rioleringen, bedrijfsterreinen en spoorinfra. Naast de aanleg en het onderhoud zijn we ook in het ontwerpstadium van toegevoegde waarde. We denken graag mee met onze opdrachtgevers om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Aannemer Hedel

Aanbrengen van bestratingen
Het aanbrengen van bestratingen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Betonproducten, gebakken materialen en natuursteen zijn allemaal materialen die met de grootste zorg dienen te worden aangebracht. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf beschikken we over vakmensen die door de juiste verwerking een eindbeeld realiseren dat kwaliteit en sfeer uitstraalt. Tegenwoordig is het machinaal aanbrengen van bestratingen aan de orde van de dag. Voor deze werkzaamheden hebben we speciaal ingerichte machines tot onze beschikking waarmee we voldoen aan de nieuwste stand der techniek en aan de Arbowetgeving en technische eisen die tegenwoordig worden vereist.

 

Aannemer met de nieuwste technieken
Als aannemer binnen de GWW zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseert door met de beste en de nieuwste machinale technieken werkzaamheden uit te voeren. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

 

Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien.

 

Contact opnemen