Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Asfaltwerkzaamheden laten uitvoeren

Bent u op zoek naar een uitvoerder voor asfaltwerkzaamheden? Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf bouwen we dagelijks voor onze opdrachtgevers aan de Nederlandse infrastructuur. We verzorgen funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Daarnaast  bouwen we onder andere dijken, verzorgen we de aanleg van wegen en bouwen we bruggen, viaducten en tunnels. Ook zetten we ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen. Wij leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren. Bekijk ook eens onze infra-projecten.

 

Contact opnemen

 

Aanleg en onderhoud van infrastructuur
De aanleg en onderhoud van infrastructuur, en dus ook asfaltwerkzaamheden, vormt één van de kernactiviteiten van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf. Van complexe (integrale) infraprojecten tot lokale wegen en/of terreinen van particulieren. Naast de aanleg en het onderhoud zijn we ook in het ontwerpstadium van toegevoegde waarde. We denken graag mee met onze opdrachtgevers om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

asfaltwerkzaamheden

Beste kwaliteit met de nieuwste technieken
Als specialist in de GWW infra kenmerkt Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf zich door het oog voor detail, vakmanschap en daadkracht. Het leveren van kwaliteit staat bij ons centraal. Onze visie is om u de beste kwaliteit met de nieuwste technieken te bieden. Wij kunnen iedere opdracht van A tot Z verzorgen. Van advies in de voorbereidingsfase tot de realisatie en oplevering van uw project. Als aannemer binnen de GWW zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseert door met de beste en de nieuwste machinale technieken werkzaamheden uit te voeren. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

 

Neem contact op
Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf of heeft u vragen over asfaltwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien.