Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Bestrating leggen

Bestrating leggen behoort tot één van de kernactiviteiten van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf en is dan ook een van onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn namelijk dé aannemer wanneer het gaat om bestrating. Betonproducten, gebakken materialen en natuursteen zijn allemaal materialen die met de grootste zorg en precisie worden aangebracht. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf beschikken we over vakmensen die de nieuwste machinale technieken beheersen, zowel bij grotere als kleinere projecten.

 

Uiteenlopende opdrachtgevers

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf legt bestratingen voor onder andere overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren. Wij leveren de bestrating inclusief leggen. We bouwen dagelijks voor onze opdrachtgevers.

 

Bestrating leggen

Voorbereiding en realisatie bestrating

Voordat de bestrating gelegd kan worden, is een goede voorbereiding van belang. Daarom verzorgen we bij Gijben Aannemers & Verhuurbedrijf ook grond- en straatwerk en het ontgraven en verzetten van de grond, leveren en brengen we grond, grind en zand aan en voeren we eventueel rioleringswerkzaamheden uit. Voor dit grondwerk en grondverzet hebben we verschillende grondverzetmachines in ons uitgebreide machine park. Hiermee kunnen we zonder problemen de meest complexe grondwerkopdrachten uitvoeren.

 

Contact opnemen

 

Bestrating laten leggen

Tegenwoordig gebeurt het leggen van de bestrating machinaal. Dit gaat namelijk een stuk sneller en makkelijker. Voor de grotere werkzaamheden hebben we speciaal ingerichte machines tot onze beschikking waarmee we snel, maar kwalitatief de bestrating aan kunnen brengen. Hierbij voldoen we aan de Arbowetgeving en technische eisen die tegenwoordig worden vereist. Ook voor kleinere projecten en particuliere projecten kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen we bestaande bestrating opnieuw leggen, bestrating in cement leggen, maar ook sierbestrating leggen.

 

De nieuwste technieken in de GWW infra

Als bestrating bedrijf zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseerd door met de beste en de nieuwste machinale technieken werkzaamheden uit te voeren. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

 

Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien.  We denken graag mee met onze opdrachtgevers om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.