Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Bestratingswerkzaamheden

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé specialist wanneer het aankomt op bestratingswerkzaamheden. Bestratingswerkzaamheden behoren namelijk tot de kernactiviteiten van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf. Onder bestratingswerkzaamheden valt alles wat te maken heeft met het leggen van bestrating en met betonproducten, gebakken materialen en natuursteen. Om de werkzaamheden zo veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen, hebben we hiervoor speciaal ingerichte machines tot onze beschikking. Hiermee voldoen we aan de nieuwste stand der techniek. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Voorbereiding en realisatie bestrating

Voordat de bestratingswerkzaamheden plaats kunnen vinden, is een goede voorbereiding van belang. Daarom bent u bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf ook aan het goede adres voor de voorbereidende fase waarbij we grond- en straatwerk verzorgen. We verzorgen namelijk ook het ontgraven en verzetten van de grond, leveren en brengen grond, grind en zand en voeren eventuele rioleringswerkzaamheden uit mocht dit nodig zijn. Om zonder problemen de meest complexe grondwerkopdrachten uit te kunnen voeren, hebben we hiervoor verschillende grondverzetmachines in ons wagenpark staan.

bestratingswerkzaamheden

Bestrating leggen

Zodra de voorbereidende fase helemaal afgerond is, kunnen de bestratingswerkzaamheden beginnen en kan de bestrating gelegd worden. Tegenwoordig wordt alles machinaal bestraat. Dit gaat namelijk een stuk sneller en makkelijker. Voor grotere projecten hebben we speciaal ingerichte machines tot onze beschikking. Hiermee kunnen we snel, maar efficiënt en kwalitatief de bestrating aanleggen. Ook voldoen we hiermee aan de Arbowetgeving en de technische eisen die tegenwoordig worden vereist. Maar niet alleen voor de grotere projecten kunt u bij ons terecht, ook voor bestrating voor bedrijven, infra bestrating en particuliere projecten bent u  bij ons aan het goede adres.

 

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over de bestratingswerkzaamheden die wij bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf uit kunnen voeren? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de grond en straatwerk projecten. Wij helpen u graag verder!