Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Bouw en Infrabedrijven; Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Bent u op zoek naar een Bouw en Infrabedrijf voor een kleinschalig of groot project? Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf voert dagelijks werkzaamheden uit voor opdrachtgevers uit de grond-, weg-, water- en spoorbouw. Wij leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren.

 

Hét Bouw en Infrabedrijf voor grote en kleine projecten
Als infra bedrijf bouwen we onder andere dijken, verzorgen we de aanleg van wegen en bouwen we bruggen, viaducten en tunnels. Ook zetten we ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen. Daarnaast realiseren wij ook kleinere projecten zoals het aanleggen of onderhouden van tuinen. Bekijk hier al onze projecten.

 

Contact opnemen

 

Oog voor de totale leefomgeving
Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf kenmerkt zich door het oog voor detail, vakmanschap en daadkracht. Het leveren van kwaliteit als infra bedrijf staat bij ons centraal. Onze visie is om u de beste kwaliteit met de nieuwste technieken te bieden. Wij kunnen iedere opdracht van A tot Z verzorgen. Van advies in de voorbereidingsfase tot de realisatie en oplevering van uw project.

Veilig, verantwoord en duurzaam werken
We werken met de modernste machines, materialen en onderhoudstechnieken en hebben oog voor de totale leefomgeving. Daarnaast houden we ons ook bezig met duurzaamheid. Het maatschappelijk belang om zuinig om te gaan met energie, en het verminderen van de CO2-uitstoot in het bijzonder, is groot. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland. Daarnaast zijn wij in het bezit van de certificering SEB, VCA**, BRL en Veiligheidsladder.

Wij laten opdrachtgevers en toezichthouders graag zien dat onze organisatie voldoet aan de eisen van het werkproces die zijn vastgesteld in beoordelingsrichtlijnen in de bouwsector. Met het VCA** certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Met de Veiligheidsladder maakt Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf de mate waarin de organisatie veilig werkt inzichtelijk en aantoonbaar. Wij zijn continu bezig om bewust en veilig te handelen en processen in ons bedrijf te meten en te verbeteren.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien en informeren u verder over onze diensten. We zijn flexibel, gaan doelgericht met uw wensen aan de slag en stemmen onze werkwijze af op uw behoeften. Ook als dat om een andere aanpak vraagt.

 

Contact opnemen

Bouw en Infrabedrijven