Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

DIENSTEN / INFRA/BESTRATINGEN

Uw infra en bestratingen project in goede handen.

Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf houden we ons bezig met infra en bestrating. Zo bouwen we voor onze opdrachtgevers aan de Nederlandse infrastructuur. Ook voeren we regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit in de grond-, weg- of waterbouw met oog voor de omgeving. We verzorgen funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk.

Bestratingen
Het aanbrengen van bestratingen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Betonproducten, gebakken materialen en natuursteen zijn allemaal materialen die met de grootste zorg dienen te worden aangebracht. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf beschikken we over vakmensen die door de juiste verwerking een eindbeeld realiseren dat kwaliteit en sfeer uitstraalt.

Veilig machinaal bestraten
Tegenwoordig is het machinaal aanbrengen van bestratingen aan de orde van de dag. Voor deze werkzaamheden hebben we speciaal ingerichte machines tot onze beschikking waarmee we voldoen aan de nieuwste stand der techniek en aan de Arbowetgeving en technische eisen die tegenwoordig worden vereist.

Infra en bestrating projecten

Engelen, Nederland

Lees verder

Kampen-Noord Hedel, Nederland

Lees verder

Breda, Nederland

Lees verder

Waalwijk-Tilburg, Nederland

Lees verder