Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Grond en straatwerk

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé specialist als het gaat om grond en straatwerk. Grond en straatwerk behoort namelijk tot de kernactiviteiten van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf. Onder grond en straatwerk valt alles wat te maken heeft met de voorbereidende fase en werkzaamheden omtrent bestrating. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Grond en straatwerk, wat is het?

Grond en straatwerk hangen nauw samen. Onder grondwerk valt onder andere het verzetten van grond en het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Tijdens grondwerk wordt alles gedaan wat nodig is om een goede ondergrond te krijgen. Daardoor valt grondwerk dus onder de voorbereidende werkzaamheden en kan daarna bijvoorbeeld een weg worden aangelegd of een constructie gebouwd. Zodra het grondwerk verricht is, kan er gestart worden met het straatwerk.

grond en straatwerk

Grond en straatwerk bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Wij leveren grond en straatwerk diensten aan aan onder andere overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren. Hiermee dragen we bij aan de infrastructuur van Nederland en verzorgen we constructies voor funderingen, halfverhardingen en asfalt werkzaamheden. Voor deze werkzaamheden is als allereerste grondwerk nodig, dit behoort namelijk tot de voorbereidende fase in de bouw. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf verzorgen we het ontgraven en verzetten, en het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Voor de werkzaamheden hebben we verschillende machines in ons uitgebreide machinepark. Hiermee kunnen zelfs de meest complexe grondwerkopdrachten worden uitgevoerd. Ook het aanbrengen van bestratingen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf beschikken we over vakmensen die door de juiste verwerking een eindbeeld realiseren dat kwaliteit en sfeer uitstraalt.

 

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over grond en straat door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de grond en straatwerk projecten. Wij helpen u graag verder!