Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Grote infra projecten; Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is specialist in grote infra projecten. Wij werken voor veel van onze opdrachtgevers aan de Nederlandse infrastructuur. Ook voeren we regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit in de grond-, weg- of waterbouw met oog voor de omgeving. We verzorgen funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Daarnaast bieden we een compleet dienstenpakket rondom spoorinfrastructuur.

 

Vakmensen en goot machinepark
Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf werken we uitsluitend met vakmensen die door de juiste verwerking een eindbeeld realiseren dat kwaliteit en sfeer uitstraalt. Onze medewerkers beschikken over de vereiste certificaten waarbij veilig werken voorop staat. Zowel voor onze medewerkers als de omgeving waarin wordt gewerkt. Ons grote machinepark is ingericht om veilig werkzaamheden uit te kunnen voeren bij grote infra projecten. Voor het grondwerk hebben we verschillende grondverzetmachines in ons uitgebreide machinepark, waarmee we zonder problemen de meest complexe grondwerkopdrachten uitvoeren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de nieuwste technieken voor onze machines.

Grote infra projecten

Veilig werken staat voorop
Onze visie is om u de beste kwaliteit met de nieuwste technieken te bieden. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseert door met de beste en de nieuwste machinale technieken conform de Arbowetgeving onze werkzaamheden uit te voeren. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*. Lees hier meer over ons als GWW aannemer of spoorinfra aannemer.

 

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien en informeren u verder over onze diensten.

 

Contact opnemen

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Infra

Waalwijk

Lees verder

Grondverzet en riolering

Architectenbuurt, Rotterdam

Lees verder

Infra/bestrating

Engelen, Nederland

Lees verder