Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

GWW bedrijven; Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Bent u op zoek naar specialistische GGW bedrijven? Dan bent u op het juiste adres terecht gekomen. Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf voert dagelijks werkzaamheden uit voor opdrachtgevers uit de grond-, weg-, water- en spoorbouw. Als GWW bedrijf bouwen we onder andere dijken, verzorgen we  aanleg van wegen en bouwen bruggen, viaducten en tunnels. Ook zetten we ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen.


Wilt u meer weten over GWW bedrijven?

We zijn gespecialiseerd in GWW-projecten en leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren.

 

Als GWW bedrijf kenmerkt Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf zich door het oog voor detail, vakmanschap en daadkracht. Wij kunnen iedere opdracht van A tot Z verzorgen. Van advies in de voorbereidingsfase tot de realisatie en oplevering van uw project. Onze brede kennis en expertise als GWW bedrijf komt hierbij tot uiting. We zijn flexibel en gaan doelgericht met uw wensen aan de slag. We stemmen onze werkwijze af op uw behoeften. Ook als dat om een andere aanpak vraagt.

GWW bedrijven

Oog voor de totale leefomgeving
Het leveren van kwaliteit als GWW bedrijf staat centraal. Onze visie is om u de beste kwaliteit met de nieuwste technieken te bieden. We werken met de modernste machines, materialen en onderhoudstechnieken en hebben oog voor de totale leefomgeving. Daarnaast houden we ons ook bezig met duurzaamheid. Het maatschappelijk belang om zuinig om te gaan met energie, en het verminderen van de CO2-uitstoot in het bijzonder, is groot. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

 

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien en informeren u verder over onze diensten.

 

Contact opnemen

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Infra

Waalwijk

Lees verder

Grondverzet en riolering

Architectenbuurt, Rotterdam

Lees verder

Infra/bestrating

Engelen, Nederland

Lees verder