Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

GWW Infra; Gijben Aannemers- en Verhuurbedrijf

Op zoek naar een GWW infra bedrijf? Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf bouwen we voor onze opdrachtgevers aan de Nederlandse infrastructuur. De aanleg en onderhoud van infrastructuur (infra) vormt één van de kernactiviteiten van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf.

 

Infra (Grond-, Weg- en Waterbouw)
Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf hebben we ruime ervaring in de aanleg en het onderhoud van wegen, rioleringen, bedrijfsterreinen en spoorinfra. Wij realiseren complexe (integrale) infraprojecten tot lokale wegen en/of terreinen van particulieren. Naast de aanleg en het onderhoud zijn we ook van toegevoegde waarde in het ontwerpstadium. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

 

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf voert regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit in de grond-, weg- of waterbouw met oog voor de omgeving. We verzorgen funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Bekijk onze grote infra projecten.

GWW infra

Bestratingen
Het aanbrengen van bestratingen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Betonproducten, gebakken materialen en natuursteen zijn allemaal materialen die met de grootste zorg worden aangebracht. Voor deze werkzaamheden hebben we speciaal ingerichte machines tot onze beschikking waarmee we voldoen aan de nieuwste technieken en technische eisen die worden vereist. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf beschikken we over vakmensen die door de juiste verwerking een eindbeeld realiseren dat kwaliteit en sfeer uitstraalt. Wij communiceren niet voor niets dat we ”de betrouwbare specialist met oog voor service zijn”.

 

De nieuwste technieken in de GWW infra
Als specialist in de GWW infra bieden wij als infra bedrijf de beste kwaliteit met de nieuwste technieken. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een onderneming, die zich steeds meer specialiseert door de beste en de nieuwste machinale technieken uit te voeren. En dit conform de Arbowetgeving. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

 

Contact opnemen

Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien. Of bekijk onze diensten op deze website.

 

Contact opnemen

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Infra

Waalwijk

Lees verder

Grondverzet en riolering

Architectenbuurt, Rotterdam

Lees verder

Infra/bestrating

Engelen, Nederland

Lees verder