Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

GWW projecten; Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf  werkt voor veel opdrachtgevers aan de Nederlandse infrastructuur. Ook voeren we regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit in de grond-, weg- of waterbouw met oog voor de omgeving. We verzorgen funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Daarnaast bieden we een compleet dienstenpakket rondom spoorinfrastructuur. Wij dragen met trots uit dat we dé specialist zijn in grote en kleine GWW projecten.

 

Vakmensen en goot machinepark
In de voorbereiding, uitvoering en nazorg van de GWW projecten realiseren we een eindbeeld dat kwaliteit en sfeer uitstraalt. Onze medewerkers beschikken over de vereiste certificaten waarbij veilig werken voorop staat. Zowel voor onze medewerkers als de omgeving waarin wordt gewerkt. Ons grote machinepark is ingericht om veilig werkzaamheden uit te kunnen voeren bij GWW projecten. Voor het grondwerk hebben we verschillende grondverzetmachines in ons uitgebreide machinepark, waarmee we zonder problemen de meest complexe grondwerkopdrachten uitvoeren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de nieuwste technieken voor onze machines.

GWW projecten

Bekijk onze projecten
Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is gevestigd in Hedel. Sinds 2001 werken we door heel Nederland in (onder)aanneming voor onze opdrachtgevers aan kleinschalige én grootschalige GWW projecten in de grond-, weg-, water- en spoorbouw. Onze visie is om u de beste kwaliteit met de nieuwste technieken te bieden. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseert door met de beste en de nieuwste machinale technieken conform de Arbowetgeving onze werkzaamheden uit te voeren. Wij zijn één van de meest specialistische GWW bedrijven uit de regio. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

 

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien en informeren u verder over onze diensten. We zijn flexibel, gaan doelgericht met uw wensen aan de slag en stemmen onze werkwijze af op uw behoeften. Ook als dat om een andere aanpak vraagt.

 

Contact opnemen

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Infra

Waalwijk

Lees verder

Grondverzet en riolering

Architectenbuurt, Rotterdam

Lees verder

Infra/bestrating

Engelen, Nederland

Lees verder