Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

GWW Uitvoerder; Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Bent u op zoek naar een GWW uitvoerder? Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf bouwen we dagelijks voor onze opdrachtgevers aan de Nederlandse infrastructuur, we verzorgen funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Daarnaast  bouwen we onder andere dijken, verzorgen we de aanleg van wegen en bouwen we bruggen, viaducten en tunnels. Ook zetten we ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen. Wij leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren.

 

Contact opnemen

 

Infra (Grond-, Weg- en Waterbouw)
De aanleg en onderhoud van infrastructuur (infra) vormt één van de kernactiviteiten van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf. Van complexe (integrale) infraprojecten tot lokale wegen en/of terreinen van particulieren. Naast de aanleg en het onderhoud zijn we ook in het ontwerpstadium van toegevoegde waarde. We denken graag mee met onze opdrachtgevers om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Bekijk ook onze GWW projecten.

GWW uitvoerder

Oog voor detail
Als GWW uitvoerder kenmerkt Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf zich door het oog voor detail, vakmanschap en daadkracht. Het leveren van kwaliteit als infra bedrijf staat bij ons centraal. Onze visie is om u de beste kwaliteit met de nieuwste technieken te bieden. Wij kunnen iedere opdracht van A tot Z verzorgen. Van advies in de voorbereidingsfase tot de realisatie en oplevering van uw project.

 

De nieuwste technieken in de GWW infra
Als aannemer binnen de GWW zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseert door met de beste en de nieuwste machinale technieken werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast zijn wij één van de grotere bouw en infra bedrijven uit de regio. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

 

Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien.