Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Infra bedrijf; Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Bent u op zoek naar een infra bedrijf voor een kleinschalig of groot project? Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf voert dagelijks werkzaamheden uit voor opdrachtgevers uit de grond-, weg-, water- en spoorbouw. Wij leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren.

 

Hét infra bedrijf voor grote en kleine projecten
Als infra bedrijf bouwen we onder andere dijken, verzorgen we de aanleg van wegen en bouwen we bruggen, viaducten en tunnels. Ook zetten we ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen. Daarnaast realiseren wij ook kleinere projecten zoals het aanleggen of onderhouden van tuinen. Bekijk hier al onze projecten.

 

Oog voor de totale leefomgeving
Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf kenmerkt zich door het oog voor detail, vakmanschap en daadkracht. Het leveren van kwaliteit als uitvoerder maar ook als werkvoorbereider in infra staat bij ons centraal. Onze visie is om u de beste kwaliteit met de nieuwste technieken te bieden. Wij kunnen iedere opdracht van A tot Z verzorgen. Van advies in de voorbereidingsfase tot de realisatie en oplevering van uw project.

We werken met de modernste machines, materialen en onderhoudstechnieken en hebben oog voor de totale leefomgeving. Daarnaast houden we ons ook bezig met duurzaamheid. Het maatschappelijk belang om zuinig om te gaan met energie, en het verminderen van de CO2-uitstoot in het bijzonder, is groot. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien en informeren u verder over onze diensten. We zijn flexibel, gaan doelgericht met uw wensen aan de slag en stemmen onze werkwijze af op uw behoeften. Ook als dat om een andere aanpak vraagt.

 

Contact opnemen

Infra bedrijf