Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Infra Bestrating

Bestraten is één van de kernactiviteiten van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf en behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn dé aannemer in infra bestraten. Betonproducten, gebakken materialen en natuursteen zijn allemaal materialen die met de grootste  worden aangebracht. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf beschikken we over vakmensen en hanteren we de nieuwste machinale technieken. Zowel bij grotere als kleinere projecten.

 

Uiteenlopende opdrachtgevers
Wij leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf bouwen we dagelijks voor onze opdrachtgevers aan de Nederlandse infrastructuur, verzorgen we funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Daarnaast  bouwen we onder andere dijken, verzorgen we de aanleg van wegen en bouwen we bruggen, viaducten en tunnels. Ook zetten we ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen. Bekijk onze vele projecten.

Infra Bestrating

Voorbereiding en realisatie grondwerk en bestrating
Voor zowel utiliteitsbouw als wegenbouw is het grondwerk de voorbereiding van de bestrating. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf verzorgen we ook het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand en voeren we eventueel rioleringswerkzaamheden uit. Voor het grondwerk en grondverzet hebben we verschillende grondverzetmachines in ons uitgebreide machinepark, waarmee we zonder problemen de meest complexe grondwerkopdrachten uitvoeren.

 

Contact opnemen

 

Infra bestrating; Veilig en machinaal
Tegenwoordig is het machinaal aanbrengen van bestratingen aan de orde van de dag. Voor de grotere werkzaamheden hebben we speciaal ingerichte machines tot onze beschikking waarmee we snel maar kwalitatief de bestrating kunnen aanbrengen. Hierbij voldoen we aan de Arbowetgeving en technische eisen die tegenwoordig worden vereist. Ook voor kleinere projecten kunt u bij ons terecht.

 

De nieuwste technieken in de GWW infra
Als bestrating bedrijf zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseert door met de beste en de nieuwste machinale technieken werkzaamheden uit te voeren. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

 

Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien.  We denken graag mee met onze opdrachtgevers om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.