Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Infra wegenbouw

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé specialist voor infra wegenbouw. Wij bouwen dagelijks voor onze opdrachtgevers aan de Nederlandse infrastructuur en hierbij verzorgen we funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Daarnaast bouwen we aan dijken en bruggen en verzorgen we de aanleg van wegen, viaducten en tunnels. Ook zetten we ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen. Wij leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren. Bekijk onze grote infra-projecten.

 

Contact opnemen

 

Aanleg en onderhoud van infra wegenbouw
De aanleg en onderhoud van wegen vormt één van de kernactiviteiten van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf. Van complexe (integrale) infraprojecten tot lokale wegen en/of terreinen van particulieren. Naast de aanleg en het onderhoud zijn we ook in het ontwerpstadium van toegevoegde waarde. We denken graag mee met onze opdrachtgevers om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, te beginnen met het grondwerk. Het grondwerk is namelijk erg belangrijk en moet zorgen voor een goede basis van de wegenbouw.

infra wegenbouw

Voorbereiding en realisatie grondwerk en bestrating
Wij verzorgen ook het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand en voeren we eventueel rioleringswerkzaamheden uit. Voor het grondwerk en grondverzet hebben we verschillende grondverzetmachines in ons uitgebreide machinepark, waarmee we zonder problemen de meest complexe grondwerkopdrachten uitvoeren.

 

Beste kwaliteit infra wegenbouw door de nieuwste technieken
Als GWW uitvoerder kenmerkt Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf zich door het oog voor detail, vakmanschap en daadkracht. Het leveren van kwaliteit staat bij ons centraal. Onze visie is om u de beste kwaliteit met de nieuwste technieken te bieden. Wij kunnen iedere opdracht van A tot Z verzorgen. Van advies in de voorbereidingsfase tot de realisatie en oplevering van uw project. Als aannemer binnen de GWW zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseert door met de beste en de nieuwste machinale technieken werkzaamheden uit te voeren. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

 

Neem contact op
Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf of heeft u vragen over asfaltwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien.