Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Welkom op Kasteelplein Hedel:


Op deze pagina nemen wij je mee in de renovatie van het Kasteelplein.  Stel je een plaats voor waar de geschiedenis fluistert door oude stenen, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en waar de pracht van het verleden versmelt met moderne elegantie. Welkom op Kasteelplein Hedel, een unieke bestemming die je meeneemt in de renovatie van het plein.

Kasteelplein Hedel is meer dan alleen een plein; het is een levendig eerbetoon aan het rijke erfgoed van Hedel, een pittoresk dorpje. Hier, temidden van de historische omgeving, werken we met trots aan de restauratie en herontwikkeling van deze unieke locatie, om haar schoonheid te herstellen.

 

Een ontmoetingsplaats

Kasteelplein Hedel is niet alleen een monument, maar ook een levendige ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap en bezoekers. Geniet van gezellige momenten in de lokale cafés, verken de charmante winkeltjes, en ontdek de warmte van de mensen die dit plekje van de wereld thuis noemen.

 

Plan jouw bezoek

We nodigen je uit om Kasteelplein Hedel persoonlijk te ervaren. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, architectuur, of gewoon wilt genieten van de rustige sfeer, er is hier voor iedereen iets te ontdekken.

 

Neem contact op

Wil je meer weten over Kasteelplein Hedel, ons restauratieproject, of wil je een bezoek plannen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te verwelkomen. Neem contact op via info@gijbenaannemersbedrijf.nl

 

Ben je geïnteresseerd geraakt?

Houd deze pagina in de gaten voor alle updates rondom de renovatie van het Kasteelplein in Hedel. Ook kun je ons volgen op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelen omtrent het Kasteelplein.

Instagram: Gijbenaannemersbedrijf
Facebook: Gijbenaannemersbedrijf