Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Speeltoestellen


Welkom bij Gijben Aannemersbedrijf, uw partner in het creëren van speelruimtes voor kinderen! Wij bieden hoogwaardige diensten voor het plaatsen en onderhouden van speeltuinen, inclusief een scala aan speeltoestellen.

 

Onze diensten omvatten het volledige spectrum van speeltuinontwikkeling. Vanaf het allereerste concept tot aan de uiteindelijke realisatie, werken we nauw samen met onze klanten om aangepaste ontwerpen te maken die voldoen aan hun specifieke behoeften en wensen. Of u nu op zoek bent naar een traditionele speeltuin met schommels en klimrekken, of een op maat gemaakte speelomgeving met een uniek thema, ons ervaren team staat klaar om uw visie tot leven te brengen.

 

Naast ontwikkeling en plaatsing bieden we ook uitgebreide onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw speeltuin veilig, schoon en goed functionerend blijft. Ons team van gekwalificeerde professionals voert regelmatige inspecties uit, voert reparaties uit indien nodig en zorgt ervoor dat alle speeltoestellen voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

 

Als aanvulling op onze diensten bieden we een uitgebreid assortiment aan speeltoestellen van gerenommeerde fabrikanten, die voldoen aan kwaliteits- en veiligheidsnormen. Van klassieke schommels en glijbanen tot avontuurlijke klimstructuren en interactieve speelelementen, we hebben alles wat u nodig heeft om een boeiende speelervaring te creëren voor kinderen van alle leeftijden.

 

Of u nu een gemeente, school, kinderdagverblijf of recreatiecentrum bent, bij Gijben Aannemersbedrijf streven we ernaar om speeltuinen te creëren die kinderen inspireren, uitdagen en een blijvende impact hebben op hun ontwikkeling. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw ideale speelruimte kunnen realiseren!

 

Instagram: Gijbenaannemersbedrijf
Facebook: Gijbenaannemersbedrijf