Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Leerbedrijf Civiele Techniek: Dé erkende opleider

Ben jij op zoek naar een erkend leerbedrijf in de civiele techniek? Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf werkt dagelijks aan de Nederlandse infrastructuur, verzorgt funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Ook  bouwen we dijken, bruggen, viaducten en tunnels, verzorgen we de aanleg van wegen en zetten we ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen. Wij leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren. Naast onze ruime ervaring in de branche zijn we een plezierig bedrijf om te werken.

 

Bekijk Vacatures

Leerbedrijf civiele techniek

Erkend Leerbedrijf civiele techniek
Wanneer je school bijna hebt afgerond of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, ben je bij ons aan het juiste adres! Een goed leerbedrijf en een goede praktijkbegeleider maken namelijk het verschil! Ben jij die stratenmaker of grondwerker van de toekomst waar wij naar op zoek zijn. Werk je graag buiten met je handen en vind je het geen probleem om vroeg op te staan? Pak dan nu de kans om aan allround projecten mee te werken onder begeleiding van een ervaren leermeester. Is je interesse gewekt en ben je gemotiveerd geraakt. Neem dan snel contact met ons op!

 

Kom nu werken bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf en wij betalen jouw B-rijbewijs eventueel aangevuld met E.

 

De jeugd heeft de toekomst
Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf werkt continue met de nieuwste technieken en gaat graag mee met de tijd. Als aannemer binnen civiele technieken zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseert door met de beste en de nieuwste machinale technieken werkzaamheden uit te voeren. Goed opgeleide leerlingen spelen in onze ogen een belangrijke rol in de doorontwikkeling van ons bedrijf. Als leerbedrijf civiele techniek investeren we graag in nieuwe werknemers met als doel om deze op te leiden tot ervaren vakmensen. Wil jij meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf en openstaande vacatures? Bekijk dan direct de vacaturepagina of neem contact met ons op. We laten je graag ons bedrijf zien.

 

Contact opnemen