Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Leerbedrijf GWW: Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Ben jij op zoek naar een erkend leerbedrijf in de GWW? Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is een onderneming die zich bezig houdt met grond-, hoveniers- en bestratingswerkzaamheden. Dagelijks werken we voor onze opdrachtgevers aan de Nederlandse infrastructuur, verzorgen we funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Ook  bouwen we dijken, bruggen, viaducten en tunnels, verzorgen we de aanleg van wegen en zetten we ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen. Wij leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren.

 

Bekijk Vacatures

Leerbedrijf GWW

Erkend GWW Leerbedrijf
Ben je bijna klaar met je middelbare school of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij die stratenmaker, grondwerker van de toekomst waar wij naar op zoek zijn en werk je graag buiten met je handen?  Grijp dan nu de kans om aan allround projecten mee te werken onder begeleiding van een ervaren leermeester. Een goed erkend leerbedrijf en een goede praktijkbegeleider maken namelijk het verschil! Dus ben jij gemotiveerd en heb je doorzettingsvermogen, neem dan snel contact met ons op!

 

Kom nu werken bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf en wij betalen jouw B-rijbewijs eventueel aangevuld met E.

 

De jeugd heeft de toekomst
Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf werkt continue met de nieuwste technieken en gaat graag mee met de tijd. Als aannemer binnen de GWW zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseert door met de beste en de nieuwste machinale technieken werkzaamheden uit te voeren. Goed opgeleide leerlingen spelen in onze ogen een belangrijke rol in de doorontwikkeling van ons bedrijf. Als GWW leerbedrijf investeren we graag in nieuwe werknemers met als doel om deze op te leiden tot ervaren vakmensen. Wil jij meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf en openstaande vacatures? Bekijk dan direct de vacaturepagina of neem contact met ons op. We laten je graag ons bedrijf zien.

 

Contact opnemen