Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Leerbedrijf Rail: Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Ben jij op zoek naar een erkend Rail leerbedrijf? Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is een bedrijf dat zich bezig houdt met onder andere railwerkzaamheden. Wij zetten ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen, spoorwegovergangen en perrons. Daarnaast verzorgen we de aanleg van wegen, funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Ook  bouwen we dijken, bruggen, viaducten en tunnels We leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren.

 

Kom ook werken bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf en wij betalen jouw B-rijbewijs eventueel aangevuld met E.

 

Bekijk Vacatures

Leerbedrijf rail

Leerbedrijf Rail; Samen maken we het verschil
Wanneer je bijna klaar bent met school en een nieuwe uitdaging zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij die stratenmaker, grondwerker van de toekomst waar wij naar op zoek zijn en werk je graag buiten met je handen?  Grijp dan nu de kans om aan allround (rail)projecten mee te werken onder begeleiding van een ervaren leermeester. Een goed leerbedrijf en een goede praktijkbegeleider maken namelijk het verschil! Dus ben jij gemotiveerd en heb je doorzettingsvermogen, neem dan snel contact met ons op!

 

Wij bieden een mooie toekomst
Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf gaat graag mee met de tijd en werkt dagelijks met de nieuwste technieken. Als aannemer binnen de GWW zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseert door met de beste en de nieuwste machinale technieken werkzaamheden uit te voeren. Goed opgeleide leerlingen spelen in onze ogen een belangrijke rol in de doorontwikkeling van ons bedrijf. Als Rail leerbedrijf investeren we graag in nieuwe werknemers met als doel om deze op te leiden tot ervaren vakmensen. Wil jij meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf en openstaande vacatures? Bekijk dan direct de vacaturepagina of neem contact met ons op. We laten je graag ons bedrijf zien.

 

Contact opnemen