Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Onderhoud bedrijfsmatige terreinen

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer voor groenvoorzieningen en onderhoud van bedrijfsmatige terreinen. Kiest u voor ons, dan kiest u namelijk voor de realisatie van inspirerende buitenruimtes. Want naast het opleveren van tuinen, verzorgen wij ook het onderhoud van uw bedrijfsmatige terreinen. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Onderhoud van A tot Z

Het netjes aangelegde bedrijfsmatige terrein moet natuurlijk ook onderhouden worden. Niet de kennis of tijd om dit zelf te doen? Geen nood, want Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf kan u hierbij helpen. Wij onderhouden namelijk met passie en op vakkundige wijze uw terrein. Of het nu gaat om snoeien, maaien of het reinigen van de bestrating, alles is mogelijk.

Onderhoud bedrijfsmatige terreinen

Terreinonderhoud uitbesteden

Het aanleggen en onderhouden van een bedrijfsmatig terrein kost vaak veel tijd. Tijd die u meestal liever in uw bedrijf steekt. Daarom staat Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf voor u klaar om dit uit handen te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsmatige terrein in goede conditie gehouden wordt. Zo nemen wij u werk en tijd uit handen en daarnaast staat een netjes onderhouden terrein een stuk representatiever. Bestratingen worden gereinigd, borders worden netjes gemaakt en gazons worden gemaaid. Ook kunnen wij advies geven of hoe u het terrein het beste kunt onderhouden. Wilt u uw bedrijventerrein (gedeeltelijk) vernieuwen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Contact opnemen?
Naast onderhoud verzorgen wij ook de oplevering van zowel bedrijfsmatige terreinen als particuliere tuinen. Wilt u meer weten over onderhoud of oplevering door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de tuin projecten. Wij helpen u graag verder in in de oplevering van uw particuliere tuin.

Tuinaanleg

Zaltbommel

Lees verder

Tuinaanleg

Zaltbommel

Lees verder

Tuinaanleg

Hedel

Lees verder

Tuinonderhoud

Dussen

Lees verder