Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Onderhoud particuliere tuin

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer voor groenvoorzieningen en onderhoud van particuliere tuinen. Kiest u voor ons, dan kiest u namelijk voor de realisatie van inspirerende buitenruimtes. Want naast het opleveren van tuinen, verzorgen wij ook het onderhoud van uw particuliere tuin. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Onderhoud van A tot Z

Uw mooi aangelegde tuin moet natuurlijk ook onderhouden worden. Niet de kennis of tijd om dit zelf te doen? Geen nood, want Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf kan u hierbij helpen. Wij onderhouden namelijk met passie en op vakkundige wijze uw tuin. Of het nu gaat om snoeien, maaien of de bestrating reinigen, alles is mogelijk.

Onderhoud particuliere tuin

Tuinonderhoud uitbesteden

Het aanleggen en onderhouden van een tuin kost vaak veel tijd. Daarom staat Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf voor u klaar om dit uit handen te nemen en uw tuin in topconditie te houden. Bestratingen worden gereinigd, borders worden netjes gemaakt en gazons worden gemaaid. Ook kunnen wij advies geven of hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden. Wilt u uw tuin (gedeeltelijk) vernieuwen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Contact opnemen?
Naast onderhoud verzorgen wij ook de oplevering van zowel particuliere terreinen als bedrijfsmatige terreinen. Wilt u meer weten over onderhoud of oplevering door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de tuin projecten. Wij helpen u graag verder in in de oplevering van uw particuliere tuin.

Tuinaanleg

Zaltbommel

Lees verder

Tuinaanleg

Zaltbommel

Lees verder

Tuinaanleg

Hedel

Lees verder

Tuinonderhoud

Dussen

Lees verder