Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Onderhoud spoorwegen

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer wanneer het om onderhoud spoorwegen gaat. Wij zorgen er namelijk voor dat zowel de spoorwegen als de perrons in heel Nederland onderhouden worden. Zo blijven de spoorwegen en de perrons veilig en kunnen de reizigers veilig in- en uit de trein stappen. Omdat er dagelijks miljoenen mensen met de trein reizen, is het van groot belang dat er zo min mogelijk hinder veroorzaakt wordt door de onderhoudswerkzaamheden aan de spoorwegen. Daarom wordt het spoorweg onderhoud deskundig, nauwkeurig en efficiënt gedaan. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Het belang van het onderhouden van de spoorwegen

Nederland is een land waar dagelijks miljoenen mensen met de trein reizen. Zo komen er per dag een paar honderd reizigers op kleine stations en zelfs zo’n 200.000 mensen op grote stations zoals Utrecht Centraal. Daarom is het van groot belang dat de spoorwegen onderhouden worden zodat reizen met de trein veilig en comfortabel blijft. Dit is dan ook de reden dat Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf de voorkeur geeft aan preventief spooronderhoud.

Onderhoud spoorwegen

Onderhoud van de spoorwegen

Tijdens het onderhoud van de spoorwegen wordt van alles aangepakt, van grondverzakkingen tot wissels tot bovenleidingen. In de voorbereidende fase voor de onderhoudswerkzaamheden worden innovatieve, praktische en efficiënte oplossingen bedacht. Dankzij technische innovaties worden onze werkzaamheden steeds efficiënter, veiliger en sneller. Ook onderhoud van de wissels en de bovenleiding vallen dus onder de onderhoudswerkzaamheden van de spoorwegen. Wissels zijn storingsgevoelig en zijn daarom gebaat bij preventief onderhoud. Daarom zijn veel wissels uitgerust met een slim meetsysteem. Bovenleidingen moeten van tijd tot tijd vervangen worden zodat slijtage voorkomen wordt. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden wordt de kwaliteit van het spoor verbeterd en de veiligheid tijdens het reizen met de trein gewaarborgd.

 

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over perron onderhoud door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de perronbestrating projecten. Wij helpen u graag verder in het onderhoud van uw railproject.

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Rail

Wadden, Hurdegaryp

Lees verder

Rail

BBV Veluwe, Eefde

Lees verder

Rail

De Vork, Groningen

Lees verder