Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Oplevering bedrijfsmatige terreinen

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer op het gebied van groenvoorzieningen en de oplevering van bedrijfsmatige terreinen. Kiest u voor ons, dan kiest u namelijk voor de realisatie van inspirerende buitenruimtes. Van het eerste ontwerp tot aan een tot in de puntjes perfect uitgevoerde oplevering van een bedrijventerrein, bij ons bent u aan het juiste adres. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Het eerste ontwerp 

Een netjes aangelegd en representatief bedrijventerrein staat bij ons hoog in het vaandel. Dit start met een eerste ontwerp. Hier wordt net zo lang aan gewerkt totdat u 100% tevreden bent over het ontwerp. Of u nu kiest voor een terrein dat volledig bestraat is, een oprijlaan met grind, of juist veel groen, alles is mogelijk. Zodra het ontwerp is goed gekeurd, gaan wij op een vakkundige en professionele wijze aan de slag om het terrein te realiseren.

Oplevering bedrijventerrein

De aanleg en oplevering van uw bedrijfsmatige terreinen

Tijdens de uitvoeringsperiode werken wij op een professionele en vakkundige manier om uw bedrijfsmatige terreinen te realiseren. Zodra de uitvoering klaar is, wordt het terrein zorgvuldig afgewerkt zodat deze helemaal netjes is. Bestratingen worden gevoegd en gereinigd en borders worden gecultiveerd. Dit alles door middel van innovatieve, praktische en efficiënte oplossingen.  Zodra dit allemaal in orde is, kan uw bedrijfsmatige terreinen worden opgeleverd. Heeft uw terrein daarna nog onderhoud nodig? Ook dan staat Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf voor u klaar.

 

Contact opnemen?
Naast bedrijfsmatige terreinen verzorgen wij ook particuliere tuinen. Wilt u meer weten over de oplevering van bedrijfsmatige terreinen of particuliere tuinen door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de tuin projecten. Wij helpen u graag verder in in de oplevering van uw bedrijfsmatige terrein.

Tuinaanleg

Zaltbommel

Lees verder

Tuinaanleg

Zaltbommel

Lees verder

Tuinaanleg

Hedel

Lees verder

Tuinonderhoud

Dussen

Lees verder