Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Oplevering particuliere tuin

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer voor groenvoorzieningen en de oplevering van particuliere tuinen. Kiest u voor ons, dan kiest u namelijk voor de realisatie van inspirerende buitenruimtes. Van het eerste ontwerp tot aan een tot in de puntjes perfect uitgevoerde oplevering van uw particuliere tuin, bij ons bent u aan het juiste adres. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Het eerste ontwerp 

Een mooi aangelegde tuin begint natuurlijk bij een eerste ontwerp. Er wordt net zo lang aan dit ontwerp gewerkt totdat u 100% tevreden bent. Of u nu kiest voor een volledig bestrate tuin, een zwembad of een oprijlaan met grind, alles is mogelijk. Zodra het ontwerp is goed gekeurd, gaan wij op een vakkundige en professionele wijze aan de slag om uw droom tuin te realiseren.

Oplevering particuliere tuin

De aanleg en oplevering van uw particuliere tuin

Tijdens de uitvoeringsperiode werken wij op een professionele en vakkundige manier aan uw tuin om uw droom tuin te realiseren. Zodra de uitvoering klaar is, wordt de tuin zorgvuldig afgewerkt zodat deze helemaal netjes is. Bestratingen worden gevoegd en gereinigd en borders worden gecultiveerd. Dit alles door middel van innovatieve, praktische en efficiënte oplossingen.  Zodra dit allemaal in orde is, kan uw tuin worden opgeleverd. Heeft uw tuin daarna nog onderhoud nodig? Ook dan staat Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf voor u klaar.

 

Contact opnemen?
Naast particuliere tuinen verzorgen wij ook bedrijfsmatige terreinen. Wilt u meer weten over de oplevering van particuliere tuinen of de oplevering van bedrijfsmatige terreinen door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de tuin projecten. Wij helpen u graag verder in in de oplevering van uw particuliere tuin.

Tuinaanleg

Zaltbommel

Lees verder

Tuinaanleg

Zaltbommel

Lees verder

Tuinaanleg

Hedel

Lees verder

Tuinonderhoud

Dussen

Lees verder