Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Perron onderhoud

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer voor perron onderhoud. Wij zorgen er namelijk voor dat perrons op verschillende treinstations in Nederland goed onderhouden worden zodat reizigers veilig kunnen in- en uitstappen. Omdat dagelijks miljoenen mensen met de trein reizen, is het belangrijk dat er zo min mogelijk hinder wordt veroorzaakt. Daarom wordt het perron onderhoud deskundig, nauwkeurig en efficiënt gedaan. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Het belang van het onderhouden van perrons

Dagelijks reizen miljoenen mensen in Nederland met de trein. Zo komen er per dag een paar honderd reizigers op kleine stations, tienduizenden op middelgrote stations en op een groot station zoals Utrecht Centraal zelfs zo’n 200.000 bezoekers. Hierdoor is het van groot belang dat de perrons van goed onderhoud voorzien zijn en een veilige plek vormen om in en uit de trein te stappen.

Perronwerkzaamheden

Perron onderhoud; van nieuwe bestrating tot keerwanden

Tijdens het onderhoud aan de perrons worden onder andere losliggende tegels of grondverzakkingen opgelost en keerwanden verbeterd. In de voorbereidende fase voor de onderhoudswerkzaamheden worden innovatieve, praktische en efficiënte oplossingen bedacht. Deze oplossingen worden uitgevoerd met de nieuwste machines. Tijdens de onderhoudswerkzaamheden wordt de kwaliteit van de perrons verbeterd en de veiligheid tijdens het in- en uitstappen gewaarborgd.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over perron onderhoud door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de perronbestrating projecten. Wij helpen u graag verder in het onderhoud van uw railproject.

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Rail

Wadden, Hurdegaryp

Lees verder

Rail

BBV Veluwe, Eefde

Lees verder

Rail

De Vork, Groningen

Lees verder