Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Perron vernieuwen

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer voor de realisatie van perron vernieuwen. Wij verzorgen grootschalig onderhoud en vernieuwen perrons op verschillende treinstations in Nederland. Omdat het belangrijk is dat een perron zo snel mogelijk klaar is en daardoor zo weinig mogelijk hinder veroorzaakt, wordt dit deskundig, nauwkeurig en efficiënt gedaan. Daarnaast is het essentieel dat reizigers veilig in- en uit kunnen stappen op het vernieuwde perron. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Het belang van perrons vernieuwen

De spoorwegen in Nederland vervoeren dagelijks miljoenen mensen. Op kleine stations stappen gemiddeld per dag een paar honderd reizigers in- en uit, op middelgrote stations tienduizenden en op een groot station zoals Utrecht Centraal zelfs zo’n 200.000. Daarom is het essentieel dat de perrons af en toe vernieuwd worden zodat het een veilige plek blijft om in- en uit de trein te stappen. Een goed perron is dan ook een vereiste.

Perronwerkzaamheden

Perronvernieuwing; van perrons tot nieuwe bestrating

Tijdens de voorbereiding en uitvoering van de perronvernieuwingen zorgen we voor innovatieve, praktische en efficiënte oplossingen met de nieuwste machines.  Voordat hiermee aan de slag wordt gegaan, wordt er veel aandacht besteed aan het grondverzet. Dit komt de kwaliteit van de perrons ten goede, want een goede ondergrond zorgt namelijk voor een duurzame basis en daarmee een veilig perron. Bij het vernieuwen van een perron hoort ook het vernieuwen van de bestrating. Hiervoor wordt de grond opgehoogd, uitgegraven of geëgaliseerd.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over perron vernieuwing door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de perronbestrating projecten. Wij helpen u graag verder in de vernieuwing van uw railproject.

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Rail

Wadden, Hurdegaryp

Lees verder

Rail

BBV Veluwe, Eefde

Lees verder

Rail

De Vork, Groningen

Lees verder