Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Perronbestrating

Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf realiseren we perronbestrating in heel Nederland. We verzorgen regelmatig het grootschalig onderhoud en vervanging van perrons op verschillende treinstations. Dit doen we deskundig, nauwkeurig en efficiënt, want het is belangrijk dat een perron zo snel mogelijk klaar is. Dan kunnen reizigers weer gebruik maken van het station en een goed bestraat perron.

 

Perronbestrating op stations
Een goed perron om veilig in- en uit te stappen is in Nederland essentieel. De spoorwegen vervoeren dagelijks miljoenen bezoekers. Per dag stappen op kleine stations een paar honderd reizigers in- en uit, op middelgrote stations zijn dat er tienduizenden en op een groot station als Utrecht Centraal komen per dag bijna 200.000 reizigers. Goede perrons vormen dan een vereiste.

Perronbestrating

Vervangen van de bestrating van perrons
Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf bieden we een compleet dienstenpakket rondom spoorinfrastructuur. We zorgen voor praktische en innovatieve oplossingen en zetten ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen. Vervangen van perronbestrating hangt nauw samen met grondverzet. Een goede ondergrond vormt namelijk de basis van een duurzame bestrating. Het ophogen, uitgraven, of egaliseren van de grond vormt vaak ook een onderdeel bij het bestraten van perrons. We leggen onder meer elementenverhardingen aan, zoals de bestrating van spoorwegovergangen en brengen keerwanden aan.

 

Veilig werken aan perrons
Perronbestrating realiseren wij veilig waarbij we voldoen aan de Arbowetgeving. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over de vereiste certificaten. Ook ons machinepark is ingericht om veilig werkzaamheden rondom het spoorwegnetwerk uit te kunnen voeren.

 

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over perronbestrating door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, we laten u graag de mogelijkheden zien. Of bekijk alle perronbestrating projecten.

 

Contact opnemen

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Rail

Wadden, Hurdegaryp

Lees verder

Rail

BBV Veluwe, Eefde

Lees verder

Rail

De Vork, Groningen

Lees verder