Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Perronwerk

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé perronwerk specialist. Hieronder valt het bouwen van perrons, maar ook het onderhoud, het vernieuwen en de renovatie van perrons door heel Nederland. Omdat dagelijks vele mensen met de trein reizen, is het belangrijk dat perronwerk zo snel mogelijk klaar is en zo weinig mogelijk hinder veroorzaakt. Daarom wordt dit deskundig, nauwkeurig en efficiënt gedaan, zodat reizigers snel weer gebruik kunnen maken van het perron en snel van A naar B kunnen reizen. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Het belang van werk aan het perron

Dat perrons onderhouden, vernieuwd en gerenoveerd worden is van groot belang. Dagelijks reizen namelijk miljoenen mensen met de trein in Nederland. Een perron krijgt dus veel te verduren en daarom is het essentieel dat er perronwerk verricht wordt zodat de perrons een veilige plek blijven om in en uit de trein te stappen. Door de perrons te onderhouden, blijven de perrons voor iedereen toegankelijk.

Perronwerkzaamheden

Perronwerk; van nieuwe bestrating tot hekwerk

Onder perronwerk valt het onderhouden van de bestrating, het aanpassen van de perrons naar de P76-norm, het vervangen van keerwanden en het realiseren van hekwerken rondom de perrons. Tijdens de voorbereiding en de uitvoering van perronwerk worden we voor praktische, innovatieve en efficiënte oplossingen met de nieuwste machines. Een goed onderhouden perron zorgt namelijk voor een veilige basis om in en uit de trein te stappen.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over perronwerk door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de perronbestrating projecten. Wij helpen u graag verder in de vernieuwing van uw railproject.

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Rail

Wadden, Hurdegaryp

Lees verder

Rail

BBV Veluwe, Eefde

Lees verder

Rail

De Vork, Groningen

Lees verder