Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Perronwerkzaamheden

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer voor de realisatie van perronwerkzaamheden. Wij verzorgen het grootschalig onderhoud en vervanging van perrons op verschillende treinstations in Nederland. Dit doen we deskundig, nauwkeurig en efficiënt, want het is belangrijk dat een perron zo snel mogelijk klaar is. Daarnaast is een goed perron om veilig in- en uit te stappen essentieel. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Veilig werken aan spoorinfra
Wanneer wij perronwerkzaamheden uitvoeren gebeurt dit veilig volgens Arbowetgeving. Onze medewerkers beschikken over de vereiste certificaten en ook ons machinepark is ingericht om veilig werkzaamheden rondom het spoorwegnetwerk uit te kunnen voeren. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

Perronwerkzaamheden

Perronwerkzaamheden; van perrons tot elementverhardingen
Tijdens de voorbereiding en uitvoering van perronwerkzaamheden zorgen we voor praktische en innovatieve oplossingen met de nieuwste machines. Omdat de kwaliteit van perrons erg belangrijk is, wordt veel aandacht besteedt aan grondverzet zodat de kwaliteit van de perrons verbeterd wordt. Een goede ondergrond vormt namelijk de basis van een duurzame bestrating. Het ophogen, uitgraven, of egaliseren van de grond vormt vaak ook een onderdeel bij het bestraten van perrons. We leggen onder meer elementenverhardingen aan, zoals de bestrating van spoorwegovergangen, en brengen keerwanden aan. Dit alles zorgt voor veilige en perrons.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over perronwerkzaamheden door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, we laten u graag kennismaken met ons bedrijf. Of bekijk onze dienstenpagina of de perronbestrating projecten. Wij helpen u graag verder in de realisatie van uw railproject.

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Rail

Wadden, Hurdegaryp

Lees verder

Rail

BBV Veluwe, Eefde

Lees verder

Rail

De Vork, Groningen

Lees verder