Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Rail service

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer als het gaat om rail service. Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is specialist op alles omtrent het onderhoud, vernieuwen en renoveren van perrons en spoorrails in heel Nederland. Wij gaan deskundig, nauwkeurig en efficiënt te werk, zodat eventuele hinder van korte duur is en treinreizigers zo snel mogelijk weer van A naar B kunnen reizen. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Het belang van rail service

Rail service is van groot belang. Dagelijks reizen namelijk miljoenen mensen in Nederland met de trein naar werk of school. Perrons en spoorrails krijgen dus erg veel te verduren gedurende de dag. Daarom is het essentieel dat de spoorwegen goed onderhouden worden zodat reizen met de trein veilig blijft. Hierdoor blijft reizen met de trein voor iedereen toegankelijk.

Perronwerkzaamheden

Rail service; van onderhoud tot renovatie

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf levert service van A tot Z. Dit betekent dat alles wat te maken heeft met onderhoud, renovatie en vernieuwing van perrons en spoorrails verzorgd kan worden door ons. Daarnaast zetten we ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen. Onder onze werkzaamheden vallen onder andere het aanleggen van elementverhardingen, zoals de bestrating van spoorwegovergangen en perrons, en het aanbrengen van keerwanden.

Tijdens voorbereiding en de uitvoering van onze werkzaamheden denken we na over praktische, innovatie en efficiënte oplossingen. Hiervoor gebruiken we de nieuwste machines zodat.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over perronwerk door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de rail projecten. Wij helpen u graag verder in de vernieuwing van uw railproject.

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Rail

Wadden, Hurdegaryp

Lees verder

Rail

BBV Veluwe, Eefde

Lees verder

Rail

De Vork, Groningen

Lees verder