Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Rail vacatures

Op zoek naar rail vacatures? Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer op het gebied van realisatie voor railinfrastructuur. Wij houden ons bezig met het beheer van de spoorweginfrastructuur, zoals het bouwen, onderhouden en vernieuwen van de spoorwegen. Dit is van groot belang omdat dagelijks miljoenen mensen met de trein reizen. Door zo efficiënt, nauwkeurig en deskundig mogelijk te werken, veroorzaken (onderhouds) werkzaamheden zo min mogelijk hinder. Altijd al in de rail infrastructuur willen werken? Kom direct met ons in contact en ontdek de verschillende mogelijkheden.

 

Contact opnemen

 

Uitdagende en afwisselende baan

Met een baan in de rail infrastructuur bij van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf bent u verzekerd van een uitdagende en afwisselende baan. Dit komt doordat iedere dag anders is. Zo kunt bij ons onder andere aan de slag als machinist, werkvoorbereider of uitvoerder. Daarnaast zijn we werkzaam op veel verschillende plekken in heel Nederland. Werken bij ons is dus nooit saai!

railinfrabeheer

Railinfrastructuur; van innovatieve oplossingen tot bouw en onderhoud

Als je werkzaam bent bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf houd je je bezig met het onderhoud en het vernieuwen van de railinfrastructuur. Hieronder vallen niet alleen de spoorrails, maar ook de perrons. We leggen onder andere elementverhardingen aan, zoals de bestrating van spoorwegovergangen en perrons, en bouwen keerwanden. Dit doen we met de nieuwste machines en door innovatieve, efficiënte en praktische oplossingen toe te passen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het railinfrabeheer.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over de rail vacatures van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de openstaande vacatures. Of bekijk onze vacature pagina. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Rail

Wadden, Hurdegaryp

Lees verder

Rail

BBV Veluwe, Eefde

Lees verder

Rail

De Vork, Groningen

Lees verder