Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Railinfrabeheer

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer op het gebied van realisatie voor railinfrabeheer. Onder railinfrabeheer valt het beheer van de spoorweginfrastructuur, zoals het bouwen, onderhouden en vernieuwen van de spoorwegen. Dit is van groot belang omdat dagelijks miljoenen mensen met de trein reizen. Door zo efficiënt, nauwkeurig en deskundig mogelijk te werken, veroorzaken (onderhouds) werkzaamheden zo min mogelijk hinder. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Het belang van railinfrabeheer

Railinfrabeheer is van groot belang omdat dagelijks miljoenen mensen in Nederland met de trein reizen. Door railinfrabeheer van Gijben Aannemersbedrijf blijven de spoorwegen in goede staat en blijft het altijd veilig om met de trein te reizen.

railinfrabeheer

Railinfrabeheer; van innovatieve oplossingen tot bouw en onderhoud

Onder railinfrabeheer valt het onderhouden en eventueel vernieuwen van de spoorrails. Daarnaast leggen we elementverhardingen aan, zoals de bestrating van spoorwegovergangen en perrons, en bouwen we keerwanden. We werken met de nieuwste machines en praktische, innovatieve en efficiënte oplossingen tijdens de voorbereiding en uitvoering van railinfrabeheer. Om goed onderhouden spoorrails te kunnen realiseren, zorgen we voor praktische en innovatieve oplossingen en zetten we ons in voor de bouw van en het onderhoud aan de spoorverbindingen. Er wordt volgens de Arbowetgeving gewerkt en al onze medewerkers beschikken over de benodigde certificaten. Daarnaast is ook het machinepark van Gijben Aannemersbedrijf ingericht om alle werkzaamheden ten alle tijden veilig uit te kunnen voeren.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over perronwerk door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de rail projecten. Wij helpen u graag verder in de vernieuwing van uw railproject.

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Rail

Wadden, Hurdegaryp

Lees verder

Rail

BBV Veluwe, Eefde

Lees verder

Rail

De Vork, Groningen

Lees verder