Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Riolering

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé specialist wanneer het gaat om riolering. Grondwerk is één van de kernactiviteiten van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf en rioleringswerkzaamheden zijn hier onderdeel van. Onder rioleringswerkzaamheden valt onder andere een goede afwatering van hemelwater. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Rioleringswerkzaamheden

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf verzorgt onder andere vakkundig de aanleg van het riool en renovaties van onderheide riolen, diep- en hoofdriolen, transportrioleringen; pers- en drukriolen, bedrijf- en huisaansluitingen, infiltratievoorzieningen, erfafscheidingsputjes en complete pompgemalen. Hierdoor kan hemelwater goed afgewaterd worden. Deze rioleringswerkzaamheden zijn van belang om een goede ondergrond te krijgen.

grond en straatwerk

Riolering bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Rioleringswerkzaamheden vallen onder grondwerk. Grondwerk betreft de voorbereiding van de grond, zoals het ontgraven en verzetten van grond, het leveren van grond, grind en zand en dus ook werkzaamheden aan het riool. De riolering wordt aangelegd tijdens het bouw- en woonrijp maken, vervanging van en renovaties aan het riool in binnenstedelijke gebieden. Voor deze werkzaamheden hebben we verschillende professionele machines tot onze beschikking in ons machinepark. Hiermee kunnen we zelfs complexe rioleringswerkzaamheden op een vakkundige manier uitvoeren. Daarnaast beschikken we bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf over vakmensen die precies weten wat ze moeten doen en zo zorgen voor kwaliteit. Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf voert rioleringswerkzaamheden uit volgens de geldende regelgevingen.

 

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over grondwerk en riolering door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de riolingsprojecten. Wij helpen u graag verder!