Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Rioleringswerken

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé specialist wanneer het gaat om rioleringswerken. Rioleringswerken valt onder grondwerk, wat één van de kernactiviteiten is van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf. Rioleringswerken betreft onder andere een goede afwatering van het hemelwater. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Rioleringswerken

Onder de rioleringswerken die verzorgd worden door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf vallen onder andere de vakkundige aanleg van het riool en renovaties van onderheide riolen, diep- en hoofdriolen, transportrioleringen, pers- en drukriolen, bedrijf- en huisaansluitingen, infiltratievoorzieningen, erfafscheidingsputjes en complete pompgemalen. Dit allemaal zodat hemelwater goed afgewaterd kan worden en er een goede ondergrond afgeleverd kan worden.

rioleringswerken

Rioleringswerken bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Rioleringswerken behoren tot grondwerk. Bij grondwerk gaat het om de voorbereiding van de grond. Hieronder valt het ontgraven en verzetten van grond, het leveren van grond, grind en zand en dus werkzaamheden aan het riool. Tijdens het bouw- en woonrijp maken, wordt ook de riolering aangelegd of juist het riool in binnenstedelijke gebieden gerenoveerd of vervangen. Hiervoor hebben we bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf verschillende machines tot onze beschikking in ons uitgebreide machinepark waarmee zonder problemen ook de meest complexe grondwerkopdrachten uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast beschikken we bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf over vakmensen die precies weten wat ze moeten doen en zo zorgen voor kwaliteit en worden alle werkzaamheden met betrekking tot riolering uitgevoerd volgens de geldende regelgevingen.

 

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over grondwerk en riolering door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de projecten omtrent riolering. Wij helpen u graag verder!