Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Spoorbouw; Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Dé aannemer voor railprojecten
Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf bieden we een compleet dienstenpakket rondom spoorbouw. We zetten ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen, leggen elementenverhardingen aan, zoals de bestrating van spoorwegovergangen en perrons, en brengen keerwanden aan. Wij werken veilig volgens Arbowetgeving en al onze medewerkers beschikken over de vereiste certificaten. Ook ons machinepark is ingericht om veilig werkzaamheden rondom het spoorwegnetwerk uit te kunnen voeren. Uw railproject is bij ons in goede handen. Neem direct contact met ons op.

 

Contact opnemen

 

Veilig werken aan spoorinfra
Wanneer wij spoorbouw-werkzaamheden uitvoeren gebeurt dit veilig. Daarnaast is ook ons machinepark ingericht om veilig werkzaamheden rondom het spoorwegnetwerk uit te kunnen voeren. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

Spoorbouw

Oog voor de totale leefomgeving
Het leveren van kwaliteit staat binnen onze organisatie centraal. Onze visie is om de beste kwaliteit met de nieuwste technieken te bieden. We werken met de modernste machines, materialen en onderhoudstechnieken en hebben oog voor de totale leefomgeving. Daarnaast houden we ons ook bezig met duurzaamheid. Het maatschappelijk belang om zuinig om te gaan met energie, en het verminderen van de CO2-uitstoot in het bijzonder, is groot.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, we laten u alle mogelijkheden zien en informeren u graag verder over onze diensten.