Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Spoorinfrastructuur; Dé aannemer voor railprojecten

Aannemer spoorinfra
Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer in de spoorinfrastructuur. Als aannemer in de spoorinfra bieden wij een compleet dienstenpakket rondom railprojecten. We zetten ons in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen en verzorgen grootschalig onderhoud en vervanging van perrons op verschillende treinstations in Nederland. Kom direct met ons in contact voor de realisatie van uw project.

 

Contact opnemen

 

Veilig werken aan spoorinfra
Het werken aan de spoorinfra gebeurt veilig volgens Arbowetgeving. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over de vereiste certificaten. Ook ons machinepark is ingericht om veilig werkzaamheden rondom het spoorwegnetwerk uit te kunnen voeren. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

Spoorinfrastructuur

Van grondverzet tot bestrating
Het vervangen van de bestrating van perrons hangt nauw samen met grondverzet. Een goede ondergrond vormt de basis van een duurzame goede bestrating. Het ophogen, uitgraven, of egaliseren van de grond vormt vaak ook een onderdeel bij het bestraten van perrons. We leggen onder meer elementenverhardingen aan, zoals de bestrating van spoorwegovergangen en brengen keerwanden aan. Kwaliteit van het perron is hierdoor gegarandeerd.

 

Oog voor de totale leefomgeving
Het leveren van kwaliteit als spoorinfra aannemer staat centraal. Onze visie is om de beste kwaliteit met de nieuwste technieken te bieden. We werken met de modernste machines, materialen en onderhoudstechnieken en hebben oog voor de totale leefomgeving. Daarnaast houden we ons ook bezig met duurzaamheid. Het maatschappelijk belang om zuinig om te gaan met energie, en het verminderen van de CO2-uitstoot in het bijzonder, is groot.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien en informeren u verder over onze diensten.