Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Spooronderhoudsaannemer; Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Aannemer in spoorinfrastructuur
Bent u op zoek naar een geschikte spooronderhoudsaannemer met veel ervaring? Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer in de spoorinfrastructuur. Wij bieden een  compleet dienstenpakket rondom railprojecten. Ons bedrijf zet zich in voor de bouw en het onderhoud aan spoorverbindingen en verzorgt grootschalig onderhoud en vervanging van perrons op verschillende treinstations in Nederland. Bent u benieuwd naar onze werkwijze en dienstenaanbod? Kom direct met ons in contact.

 

Contact opnemen

 

Veilig werken aan spoorinfra
Het werken aan de spoorinfra gebeurt veilig volgens Arbowetgeving. Onze medewerkers beschikken over de vereiste certificaten en ook ons machinepark is ingericht om veilig werkzaamheden rondom het spoorwegnetwerk uit te kunnen voeren. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

Spooronderhoudsaannemer

Van grondverzet tot bestrating
Het leveren van kwaliteit als spooraannemer staat in ons bedrijf centraal. Wij voeren spoorwerkzaamheden uit van grondverzet tot bestrating. Het vervangen van de bestrating van perrons hangt namelijk nauw samen met grondverzet. Een goede ondergrond vormt de basis van een duurzame goede bestrating. Het ophogen, uitgraven, of egaliseren van de grond vormt vaak ook een onderdeel bij het bestraten van perrons. Kwaliteit van het perron is hierdoor gegarandeerd. Ook leggen we onder meer elementenverhardingen aan, zoals de bestrating van spoorwegovergangen en brengen keerwanden aan.

 

Oog voor de totale leefomgeving
Onze visie is om de beste kwaliteit met de nieuwste technieken te bieden. We werken met de modernste machines, materialen en onderhoudstechnieken en hebben oog voor de totale leefomgeving. Daarnaast houden we ons ook bezig met duurzaamheid. Het maatschappelijk belang om zuinig om te gaan met energie, en het verminderen van de CO2-uitstoot in het bijzonder, is groot.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, we laten u graag alle mogelijkheden zien en informeren u verder over onze diensten.