Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Vacatures Civiele Techniek

Ben jij toe aan een (nieuwe) uitdaging in de GWW branche of wil je doorgroeien in civiele techniek? Bekijk de vacatures civiele techniek bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf BV. Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met grond-, hoveniers- en bestratingswerkzaamheden. Wij leveren onze diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren. In verband met uitbreiding van deze werkzaamheden zoeken we altijd ervaren krachten en leerlingen die zich willen ontwikkelen. Ook Zzp’ers nodigen wij van harte uit om op gesprek te komen.

 

Kom nu werken bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf en wij betalen jouw B-rijbewijs eventueel aangevuld met E.

 

Bekijk Vacatures

Vacatures civiele techniek

Een mooie toekomst in een prachtig bedrijf
Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf werkt continue met de nieuwste technieken en gaat graag mee met de tijd. Als aannemer binnen de GWW branche zijn wij uitgegroeid tot een onderneming die zich steeds meer specialiseert door met de beste en de nieuwste machinale technieken werkzaamheden uit te voeren. Goed opgeleide leerlingen spelen in onze ogen een belangrijke rol in de doorontwikkeling van ons bedrijf. Als leerbedrijf in civiele techniek investeren we graag in nieuwe werknemers met als doel om deze op te leiden tot ervaren vakmensen. Wij bieden een goed baanperspectief waarbij we onze medewerkers ook nog eens alle ruimte geven om zich door te ontwikkelen.

 

Wil jij meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf en openstaande civiele techniek vacatures? Bekijk dan direct de vacaturepagina of neem contact met ons op. We laten je graag ons bedrijf zien.

 

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf
Adres:                  Drielseweg 24, 5321 NC Hedel
Telefoon:             073 – 594 92 77
Mobiel:                06 – 22 290 695
Mail:                     info@gijbenaannemersbedrijf.nl