Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Wat is grondverzet?

Grondverzet is één van de kernactiviteiten van Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf, wat ons dé specialist op dit gebiedt maakt. Maar wat is grondverzet? Grondverzet betreft alle werkzaamheden waarbij zand of aarde wordt verplaatst, wordt aangevoerd of wordt afgevoerd en wordt ook wel grondwerk genoemd. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Grondverzet, wat is het?

Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf verzorgen we onder andere het verzetten van grond en het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Onder grondverzet valt alles wat nodig is om een goede ondergrond te krijgen. Daardoor behoren deze werkzaamheden tot de voorbereidende fase van de bouwwerkzaamheden en gaat dus over de hoeveelheid grond die verplaatst moet worden voor bijvoorbeeld een uitgraving, ophoping of een combinatie van beiden. Hierdoor kan er een weg worden aangelegd of een constructie worden gebouwd.

Perronwerkzaamheden

Grondverzet bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf levert diensten aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook aan aannemers, bedrijven en particulieren. Met onze werkzaamheden dragen we bij aan de Nederlandse infrastructuur en verzorgen we funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk. Ook bouwen we dijken, verzorgen we de aanleg van wegen en bouwen we bruggen, viaducten en tunnels. Voor al deze werkzaamheden is grondwerk nodig. Grondwerk vormt voor zowel de utiliteitsbouw als de wegenbouw de voorbereiding. Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf verzorgen we het ontgraven en verzetten van de grond, en het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Voor het verkrijgen van een goede ondergrond is het ook van zeer groot belang dat hemelwater goed afgewaterd wordt. Daarom voert Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf ook rioleringswerkzaamheden uit. Voor de werkzaamheden hebben we verschillende machines in ons uitgebreide machinepark. Hiermee kunnen de meest complexe grondwerkopdrachten worden uitgevoerd.

 

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over grondverzet door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Of bekijk onze dienstenpagina of de grondverzet projecten. Wij helpen u graag verder!

Grondverzet

Rotterdam

Lees verder