Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Werkvoorbereider Infra; Gijben Aannemers- en Verhuurbedrijf

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de functie van werkvoorbereider infra? Dan ben je bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf aan het juiste adres. Dagelijks bouwen we voor onze opdrachtgevers aan de Nederlandse infrastructuur.

 

Infra (Grond-, Weg- en Waterbouw)
Bij Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf hebben we ruime ervaring in de aanleg en het onderhoud van wegen, rioleringen, bedrijfsterreinen en spoorinfra. Wij realiseren complexe (integrale) infraprojecten tot lokale wegen en/of terreinen van particulieren. Naast de aanleg en het onderhoud zijn we ook van toegevoegde waarde in het ontwerpstadium. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

 

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf voert regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit in de grond-, weg- of waterbouw met oog voor de omgeving. We verzorgen funderingsconstructies, halfverhardingen, asfaltwerkzaamheden en straatwerk.

werkvoorbereider infra

Werken in een prachtig bedrijf
Ben jij een gedreven calculator/werkvoorbereider met affiniteit en ervaring met GWW-projecten? Wil je vanaf het eerste moment bij een project betrokken zijn en blijf je het volgen tot het eind? Werk je graag aan opdrachten die variëren van groot tot klein, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze vacatures en ga voor een mooie toekomst in een prachtig bedrijf.

 

Bekijk Vacatures

 

Werken met de nieuwste technieken
Binnen onze GWW infra diensten bieden wij de beste kwaliteit met de nieuwste technieken. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een onderneming, die zich steeds meer specialiseert door de beste en de nieuwste machinale technieken uit te voeren. En dit conform de Arbowetgeving. De kwaliteit van ons bedrijf waarborgen we door het lidmaatschap bij VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland en door goedkeuring door het SEB en VCA*.

 

Contact opnemen

Wil je meer weten over Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, we laten je graag alle mogelijkheden zien. Of bekijk onze diensten op deze website.

 

Contact opnemen

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Infra

Waalwijk

Lees verder

Grondverzet en riolering

Architectenbuurt, Rotterdam

Lees verder

Infra/bestrating

Engelen, Nederland

Lees verder