Wij zoeken collega's Vacatures (6)
X
 

Werkzaamheden spoor

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf is dé aannemer wanneer het gaat om werkzaamheden spoor. Wij verzorgen grootschalig onderhoud, vernieuwen perrons op verschillende treinstations in Nederland on houden ons bezig met het verbeteren en onderhouden van de spoor rails. Omdat veel mensen in Nederland dagelijks met de trein reizen, is het belangrijk dat de spoor werkzaamheden zo snel mogelijk klaar zijn en daarmee zo weinig mogelijk hinder veroorzaken. Daarom worden de werkzaamheden aan de  spoor rails door ons deskundig, nauwkeurig en efficiënt aangepakt. Kom direct met ons in contact voor ons dienstenaanbod.

 

Contact opnemen

 

Het belang van werkzaamheden spoor

Dat de werkzaamheden aan de spoorrails efficiënt, snel en nauwkeurig worden uitgevoerd is van groot belang. De spoorrails in Nederland wordt namelijk intensief gebruikt. Dit komt omdat er dagelijks miljoenen mensen met de trein reizen in Nederland. Daarom is het essentieel dat de spoorrails onderhouden en eventueel vernieuwd worden zodat de trein een veilig vervoersmiddel blijft. Veilige spoorwegen is dan ook een vereiste.

werkzaamheden spoor

Werkzaamheden aan het spoor

Onder de werkzaamheden spoor valt het onderhoud van de perrons, de rails en de spoorwegovergangen. Wij zetten ons in voor de spoorbouw en het onderhoud aan de spoorverbindingen. Hiervoor leggen we elementverhardingen aan, denk hierbij aan de bestrating van spoorwegovergangen en perrons. Ook leggen we keerwanden aan en houden we ons bezig met de spoorrails. Tijdens de voorbereiding en uitvoering van de spoorwerkzaamheden zorgen we voor innovatieve, praktische en efficiënte oplossingen met de nieuwste machines. Zo kunnen we een compleet dienstenpakket aanbieden rondom rail en spoorinfrastructuur.

 

Contact opnemen?
Wilt u meer weten over de werkzaamheden spoor door Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf? Neem dan contact met ons op, want we laten u graag kennismaken met de mogelijkheden rondom spoorwerkzaamheden. Of neem een kijkje op onze dienstenpagina of de spoorwerkzaamheden projecten. Wij helpen u graag verder in de vernieuwing van uw railproject.

Rail

Centraal Station, Den Haag

Lees verder

Rail

Wadden, Hurdegaryp

Lees verder

Rail

BBV Veluwe, Eefde

Lees verder

Rail

De Vork, Groningen

Lees verder